Tőzsdei kereskedés eredményei

Közeledik a nyári szünet, a tőzsdék azonban változatlanul remek pénzkeresési lehetőséget nyújtanak – azoknak, akik hajlandóak tanulni, dolgozni, küzdeni. Mert azért ez nem a könnyű pénzkereset útja. De lássuk az eddigi eredményeket.

Tőzsde tanfolyam, forex kereskedés, sikeres stratégia elsajátítása. Day trade oktatás akció.Ezt az összefoglalást csak a Kereskedési Hírlevél olvasói láthatják, velük szívesen megosztom az elmúlt időszak eredményeit. A Hírlevelet 2012 szeptemberében indítottam el, ezt követően 51 hírlevélben 189 konkrét ügylet megkötésére vonatkozó ajánlást tettem közzé, amelyek 77%-a volt nyereséges. Ezt követően 2014. januárjától a Tőzsdeklub megnyitásával a konkrét kereskedési ajánlások átkerültek a tőzsdeklub felületére (ezt csak tanfolyamot végzettek látogathatják).

A Tőzsdeklub konkrét kötéseinél az alábbi statisztika látszik:

Tehát a januári indulást követően alig több, mint négy hónap alatt 16 db ügyletből csak négy volt veszteséges! Az elért nyereség pedig 31% 4 hónap alatt!

Minden ügylet megnyitásáról és zárásáról e-mailt küldök a klubtagoknak, így azonnal látják, hogy mit csinálok, semmi trükk nincs a dologban.

Haladó tőzsdetanfolyam

Mivel az interneten folyamatosan jelennek meg valótlan kereskedési (kézi és automatizált) eredmények, így ebbe a versenybe én nem szeretnék részt venni. Tehát saját kereskedési számlát és eredményeket csak a haladó tőzsdetanfolyamon mutatok meg azoknak, akik valóban pénzt szeretnének keresni és ezért áldozatokat is hajlandóak hozni.

Jelentkezés tőzsdetanfolyamra: egyedi időpont június 6!

Jelenleg rengeteg egyéb elfoglaltságom miatt a weboldalon szeptemberi időpontot adtam meg a következő alapozó tőzsdetanfolyamra, azonban látom, hogy folyamatosan regisztrálnak a Hírlevélre olyanok, akik tanfolyamra szeretnének járni (érdeklődési körnél ezt jelölték meg). Így egy

június 6-i tanfolyam időpontot ajánlok fel csak a Hírlevél olvasóknak.

Erre a tanfolyamra az info@bankweb.hu címre írt levéllel lehet jelentkezni. Max 5 fő jelentkezését tudom elfogadni.

További részletek a tőzsdetanfolyamról >>>

A sikeres kereskedés feltétele

Már több alkalommal összefoglaltam, hogy melyek a sikeres kereskedés feltételei:

– A tőzsdei siker titka

Kitartó, fegyelmezett munka, megfelelő tanfolyam (kezdő és később haladó szint), demo kereskedést követő éles számla megnyitása, majd online tőzsdeklub keretében folyamatos tanulás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük