A Norbi Update tőzsdére megy

Mit kell tudni a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvény értékesítésről? És mi az én véleményem erről a befektetésről?

Az egészséges életmód termékcsoportban ez Magyarország piacvezető cége. Nemrég elindította európai terjeszkedését. A széles saját termékcsoporttal rendelkező cég sikeres európai terjeszkedését fogja segíteni ezzel a most bevonásra kerülő forrással.  A nyilvános részvény értékesítés lezárása után várhatóan kérik a részvények Budapesti Értéktőzsdére történő bevezetését.

Részvényértékesítés időpontja: 2014. szeptember 8-26.

Részvényértékesítés árfolyama: 990 Ft

A részvény jegyezhető a Buda-Cash Brókerháznál.

Penzbroker.hu vélemény:

Újranyitásától figyelem a hazai tőzsdét, sokat kereskedtem ott, de már hosszú ideje úgy érzem, hogy értelmetlen dolog pénzt befektetni a BÉT-en. Alig pár részvény likvid (OTP, MOL, Richter) és ez a likviditás is nevetséges. A forgalom folyamatosan csökken, botrányokról csak azért nem tudunk, mert gyenge az ellenőrzés. A hazai brókerekről pedig inkább nem beszélek….

Szóval egy ilyen tőzsdén, ennyire kockázatos részvény jegyzésébe beszállni butaság lenne, inkább költse el a pénzét bármire – jobban jár.

Portfólió Klub

Ott voltam a Portfólió Klub rendezvényén, ahol a bevezetés részleteivel lehetett megismerkedni. Rendkívül szimpatikus társaság, ambiciózus tervek, stb. De a valós kockázatok kivédéséről nem igazán lehetett hallani – a válasz egyébként csak az volt, hogy nagyon alultervezettek a számok, sokkal lassúbb terjeszkedésnél is működőképes az ötlet, nincs konkurencia, stb.

Vannak olyan kockázatok, amelyeket ki sem mondtak, de én azért látom a veszélyüket. Ha érdekli a véleményem, akkor jöjjön el egy beszélgetésre.

De a legjobb, ha a befektetéseit egy portfólióba rendezi és csak minimális kockázatot vállal. Egy ilyen portfólió elkészítéséhez is kérjen tőlem segítséget.

dr.Tatár Attila

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>