Tőzsdetanfolyam (videó)

Tőzsdei tanfolyam kezdőknek (videó)

Egyre több a tőzsdetanfolyam, egyre többen kereskednek tudatosan, tanult stratégiák és “kereskedési iskolák” felhalmozott ismeretét hasznosítva – és mégsem látom azt, hogy több lenne a sikeres kereskedő.

Sokan végeznek tanfolyamot valahol és tudom, hogy el sem kezdenek kereskedni. Ennek részben az az oka, hogy a tanfolyamon sok az elmélet és kevés a gyakorlat, nem tanulják meg, hogy mit is kellene csinálniuk…


Mi az, ami nálunk más?

Éppen azért alakítottam ki egy a többiekétől teljesen eltérő oktatási metódust, mert láttam a sok rossz példát.
Ezért aztán nálunk kevés az elmélet (inkább otthoni szabad foglalkozás keretében zajlik, általunk elkészített tananyag alapján) és a tanfolyamon a gyakorlás kerül előtérbe. A teljesen kezdők is megtanulják a demo számlán történő kereskedést (felület használatát és a stratégiát is) és úgy mennek haza, hogy izgatottan várják, hogy kereskedhessenek.

Félrobot a siker érdekében

A másik fontos különbség a mi tanfolyamunk és mások képzése között az, hogy mi félrobot programokkal segítjük a hallgatókat a sikeresebb, tudatosabb kereskedés érdekében. Több programunk is van, amely részben automatizálja a kereskedés folyamatát. Mindenki egyénisége és tudása, gyakorlata alapján választ, hogy milyen módszerrel kereskedik. Kialakíthatja a személyiségének leginkább megfelelő kereskedési formát – ehhez tőlünk sok segítséget kap.

Személyes, egyéni konzultáció

A harmadik fontos eleme a képzésünknek az, hogy az önálló kereskedés elkezdését követően, – látva az eredményeket – mindenkivel egyéni konzultációt tartunk, ahol a hibákat elemezve tökéletesítjük a kereskedési gyakorlatot, segítséget nyújtunk a feltárt hiányosságok kijavításában.

Nézzék meg a témához kapcsolódó videónkat.

Várjuk jelentkezésüket.

dr.Tatár Attila
info@bankweb.hu
0620/462-8850.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>