Tőzsdeiskola

Tőzsdeiskola, tőzsdetanfolyam

tőzsdei tanfolyam, kezdőknek, iskolaMár a tőzsdei ügyletek elindításakor eldől, hogy egyáltalán van-e esélyünk a nyereséges kereskedésre. Ugyanis, ha rosszul építjük fel a felvenni kívánt pozíciót, akkor csak idő és szerencse kérdése, hogy mi történik, de az esélyeink elég rosszak…

El kell mennie egy tanfolyamra, anélkül nem lehet sikeresen kereskedni – ezt be fogja látni. Vegyük sorra, hogy hol lehet a dolgot már az elején elrontani.

 

Melyek a leggyakoribb hibák?

-          rossz termékválasztás
-          nem megfelelő tőkefedezet
-          nem jól választjuk meg a pozíció méretét
-          nem megalapozott a nyitás (stratégia kell)
-          nem megfelelő a kockázatkezelés (pl. stop loss beállítás hibái)

A sort folytathatnám tovább, de inkább abban szeretnék segíteni, hogy az alapvető kifejezéseket mindenki kellően megértse – ezek nélkül ugyanis nem lehet jól megnyitni egy tőzsdei pozíciót.

Kezdjük a tőzsdei oktatást az alapoknál, aztán folytassuk a tanulást egy alapfokú tőzsdetanfolyamon, majd kellő gyakorlást követően már saját stratégiával is rendelkezni fogunk. De a legfontosabb kellék a fegyelmezett viselkedés és a kitartás.

További információk:

dr.Tatár Attila
E-mail cím: info@bankweb.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>