Michele Castorina módszere

castoriaMichele Castorina több mint 15 éves forex és határidős tőzsdei kereskedői múlttal rendelkezik. Jelenleg Budapesten él magyar feleségével és két lányával, de korábban olasz brókercégeknél dolgozott, illetve egy befektetési szolgáltatónak alapítója és résztulajdonosa volt.

Olaszországi karrierje során Michele brókereket és spekulánsokat oktatott, így volt alkalma a kereskedés pszichológiai aspektusaival is foglalkozni. Michele Castorina kereskedési stratégiája a kockázat kezelés és money management kettősségére fókuszál, a kereskedési tőke megőrzése érdekében. Beszállási és kiszállási pontjait a technikai elemzés eszközrendszerére alapozva határozza meg.

Ő írta a „Day-trade Kereskedés Egyszerűen” és a „Nyereséges Day-trade Stratégiák” című könyveket..

Néhány gondolat Michele Castorina-től: Hogyan válasszuk ki a megfelelő időbeosztású grafikont a kereskedésünkhöz? Melyik az időkeret, amely a legjobb esélyt nyújtja a sikeres kereskedéshez? A válasz egyszerű. Minden attól függ, hogy hány döntést akarunk vagy vagyunk képesek meghozni egy adott időszakban. Fontos, hogy a kereskedő megfelelően illessze be a kereskedési tevékenységét az egyéb napi tevékenységei közé.

A tőzsdei kereskedés egy olyan felfokozott személyes teljesítményt igényel, melynek során  a teljes összpontosítás és figyelem erre a dologra irányul, csak ilyen módon lehet biztosítani a jó eredményeket.

Hozzászólások: 2

  1. Tisztelt dr. Tatár Attila!

    Szeretném megérdeklődni, a cikkben emlitett két könyv milyen nyelven iródott, és hogyan lehet megvásárolni?
    További kérdésem még az lenne, milyen devizatőzsdei stratégiákat ismertető kiadványt ajánlana még?
    Válaszát előre is köszönöm, üdv. Gergely Péter

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>