dr.Tatár Attila

Amikor az internet megjelent (azonnal tudtam, hogy valami olyan dolog ez, ami felforgatja az életemet), akkor egy fontos kérdésben kellett döntést hoznom:

Nem vagyok egy magamutogató ember, de az internet világában látszani kell, nem lehet elbújni és dolgozni egyszerre.

penzbroker.hu, bemutatkozás, befektetési tanácsadás, szakértőAkkor eldöntöttem, hogy a gondolataim, tanácsaim, az egész életem felkerül a netre, ha valakit érdekel, akkor mindent megtudhat rólam. Tanácsadóként nem bújhatok el, hiszen csak abban bízok én is, akit megismerhetek.

Rövid életrajz

Esztergomban születtem 1962-ben, de a fontos dolgok már Szegeden történtek meg velem. Egyetemre a Közgázra jártam Budapestre, itt két szakon végeztem és első munkahelyemen szociológiát oktattam (Orvosi egyetem, Szeged).

A kereskedelmi bankok megalakulásával egy izgalmas, új szakma jelent meg, vonzottak a pénzügyek, bankba helyezkedtem el, megtanultam mindent, amit a szakmáról lehet. Elméletet és sokkal több gyakorlatot. Minden részlete érdekelt a bank működésének, nem tudtam beszorítani magam egy területre. Mivel vezérigazgató nem lehettem, így saját vállalkozásba fogtam – felköltöztem az internetre. És Budapestre…

Ott hagytam a kényelmes bankvilágot és 2003-tól saját cégemben dolgozom – független tanácsadóként.

2007-től foglalkozom tőzsdei képzéssel, automatizált kereskedési rendszerek fejlesztésével, kezelt számlás és signal megoldásokkal.

Én és a tőzsde

Azt az utat kezdtem el én is járni, amit mindenki más: a hazai tőzsde újraindításakor lelkesen vettem a részvényeket (FOTEX, IBUSZ, OTP), aztán kinőttem ezt a piacot, jött a FOREX. Határidős kereskedés, opciók, CFD, ETF, stb… :)

Sok pénzt nyertem és veszítettem el, mire rájöttem, hogy miről is szól ez az egész….

Azóta foglalkozom tőzsdei tanfolyamok tartásával. Meg lehet tanulni a tőzsdei kereskedést, de sok rögeszmétől kell előbb megszabadulnunk.

Nem a tőzsdetanfolyamok tartásából élek, ez inkább hobbi. Ezért engedhetem meg magamnak, hogy kiscsoportos foglalkozásokat tartsak…

Befektetési tanácsadás

Fórumot vezetek a Nők Lapja Cafén, szakértő vagyok sokfelé és 4 klubot tartok fenn a Networkon. Szakmai munkámmal rendszeresen segítem a szaksajtót (Világgazdaság, Figyelő, stb.), az RTL Klub, az ATV és az Echo TV, valamint időszakosan több rádió műsorait. (A Blikk sem maradhat ki a sorból, hiszen ha nem is szaksajtó, de a legnagyobb példányszámban jelenik meg és a gazdasági cikkei színvonalasak…)

Azért ravaszul a magánéletemről mégsem írtam. .. Akkor csak maradt még bennem némi visszafogottság….

dr.Tatár Attila

0620/462-8850. és 1/796-4415.
info@bankweb.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>