Tőzsde alapok

Tőzsdei alapok

Van egy kínai mondás:

Ha adsz egy halat a barátodnak, akkor egy napra elláttad élelemmel. Ha megtanítod halászni, akkor többé soha sem fog éhezni.

Amit megtanulsz, azt nem vehetik el tőled

Aki megtanul a tőzsdei vagy FOREX kereskedéssel pénzt keresni, az bármikor, bárhol meg tud élni, csak egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre lesz szüksége.
A tőzsdei kereskedés egy külön szakma, amelynek elsajátításával komoly anyagi függetlenség jár, önállóság és biztonságérzet. Ezekből ma elég nagy hiány van.

Tanulj meg kereskedni

Nem csak a fentiek miatt fontos a tőzsdei kereskedés megismerése. Milyen egyszerű lenne venni egy robot programot, valaki segítségével beüzemelni és csak keresni örökkön örökké a pénzt!

Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor csak milliárdosok lennének körülöttünk vagy már meg is szűntek volna a tőzsdék? Sajnos ez nem ennyire egyszerű. A robot csak egy program, amely igényli az emberi felügyeletet és beállítást. Csak annak fog jól működni, aki megértette a tőzsdék világának és a robot programnak a működését, vállalja a kockázatokat és a tanult ismereteket megfelelően alkalmazza. Képes ellátni a robot felügyeletét.

Tőzsdei alapok

Minden ismeretszerzés ugyan arra a folyamatra épül: meg kell ismerni az alapokat, a szakmai kifejezéseket, alapvető eszközöket, tanulnunk kell mások hibáiból. Az alapok elsajátítását követően lehetünk csak a gyakorlatban igazán sikeresek és csak ezt követően alakíthatjuk ki a saját “rendszerünket”, módszerünket, fejleszthetjük tovább a tanultakat.Ez a folyamat jellemzi a tőzsdei ismeretek megszerzését is és ennek a tanulási folyamatnak a végén érdemes a robot programokkal foglalkozni, mert ezek a legösszetettebb ismeretet igénylő megoldások.

Kezdjük a tőzsde megtanulását az alapoknál, aztán folytassuk a tanulást egy tőzsdetanfolyamon.

További információk:

tőzsdei alapok, kereskedés, automata,tőzsdetanfolyam kezdőknekdr.Tatár Attila

E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50, 1/239-0370

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>